HYPOTHEEK

REALISEER JE DROOMHUIS

Je hebt je droomhuis gevonden. Nu is het tijd om de financiering te regelen. Of je nu voor het eerst een huis koopt, een andere woning zoekt, in loondienst bent of ondernemer, er is voor iedereen een passende hypotheek te vinden.

Het gaat erom dat je de beste keuze maakt voor jouw situatie. Daarom bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zorgen ervoor dat je weet, voelt en erop kunt vertrouwen dat je de hypotheek hebt die perfect bij jou past, zonder onnodige kosten.

Wij werken samen met diverse aanbieders, zodat we gegarandeerd een hypotheek vinden die aansluit bij jouw wensen.

Elke hypotheek begint met een goed gesprek.

Het kopen van een huis kan spannend zijn en veel vragen oproepen. Vragen die we graag voor je beantwoorden. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen.

Hypotheek voor je eerste huis

Ga je voor het eerst een woning kopen? Dan kan dit behoorlijk overweldigend zijn. Je hebt waarschijnlijk veel vragen en weet niet waar je moet beginnen. Wij begeleiden je stap voor stap, zodat je met vertrouwen een goede start maakt op de woningmarkt.

Hypotheek voor je volgende huis

Ook als je al een woning bezit en een nieuwe wilt kopen, is dit een bijzonder moment. Denk aan het meenemen van je huidige hypotheek, overwaarde, overbruggingskrediet, dubbele lasten en nog veel meer. Maak gebruik van onze expertise op dit gebied. Wij beantwoorden al je vragen en bieden persoonlijk en onafhankelijk advies.

Hypotheek voor ZZP'ers en ondernemers

Is het lastig om als ondernemer of DGA een hypotheek te krijgen? Meestal niet. Het aanvragen van een hypotheek duurt wellicht iets langer, omdat je als ondernemer geen salarisstrook en werkgeversverklaring kunt overleggen. In plaats daarvan heb je een inkomensverklaring nodig. Wij leggen je graag uit wat dit inhoudt en hoe we je kunnen helpen, zodat ook jij als ondernemer je woondroom kunt verwezenlijken.

Belangrijke momenten in je leven

Een nieuwe baan, gezinsuitbreiding, scheiding of helaas werkloosheid. Dit zijn gebeurtenissen die invloed kunnen hebben op je hypotheek en je financiële situatie. Maak gebruik van onze expertise op deze belangrijke momenten. Jouw financiële situatie, is ook onze zorg. Wat er ook op je pad komt, elke situatie is uniek en hoe fijn is het dan om financiële rust te hebben.

Met onze unieke FIP-behandeling ben je in goede handen. Klik op deze link om te starten met je Financieel Inzicht Plan (FIP).

Wat kost het?

Het kopen van een huis is een grote financiële stap. Dat realiseer je je ongetwijfeld. We hebben de kosten die hierbij komen kijken voor je op een rij gezet, in onze  dienstenwijzer.

Dit geeft je  alvast inzicht.

×